Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gd-rating-system domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/koppst/htdocs/koppst.kr.ua/wp-includes/functions.php on line 6121
У цукроварів дві проблеми: погода і ціна на газ, — особливості нового сезону на Гнідавському цукровому заводі | ► КОППСТ

У цукроварів дві проблеми: погода і ціна на газ, — особливості нового сезону на Гнідавському цукровому заводі

Гнідавський цукровий завод запрацював на повну потужність і перші тонни «солодкого кореню» вже пішли на переробку.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на gnidava.lt.ua.

На підприємстві запевняють, що в планах цьогоріч отримати в межах 400 тисяч тонн сировини від бурякоздавачів.

«Свої корективи вносить погода, однак все буде гаразд. Цукристість буряку цього річ на порядок вище ніж минулого року, тому вихід цукру має бути нормальним», — розповідає заступник директора Гнідавського цукрового з питань сировини Олександр Нікішин.

Для успішного проведення сезону переробки на Гнідавському цукровому заводі щороку проводять серйозний сезон підготовки, а це підготовка обладнання, моніторинг посівних площ, робота з бурякоздавачами і багато іншого.

«Ціна на газ внесла свої корективи в сезон цукроваріння, адже в порівнянні з минулим роком виросла на 350!!! відсотків. Тому аби ми не готувались до сезону завчасно і не розробляли комбіновані схеми, то можна було б і не розпочинати сезон. Цьогоріч у цукроварів дві проблеми: погода і ціна на газ», — каже Олександр Нікішин.

Та попри всі негаразди Гнідавський цукровий завод запустився вчасно і готовий переробити всі цукрові буряки, які будуть доставлені на завод, аби важка праця селян-бурякоздавачів не була марною.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *