Оновлений порядок бронювання військовозобов’язаних передбачає два типи подання документів

Сільськогосподарські підприємства, які не мають мобілізаційного завдання і мають більш як 50 працівників, обробляють понад 1 га землі, зможуть подати заявку на бронювання військовозобов’язаних працівників через Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на Укрінформ.

«Оновлений порядок важливий. Він зараз фактично передбачає два основні типи подання документів на бронювання: перший – це підприємства, в яких є мобілізаційне завдання, вони подаються через ОВА; другий – підприємства, які такого завдання не мають. Останні будуть поділені на дві підкатегорії: агропідприємства, які мають понад 50 працівників, і ті, які обробляють більш як 1 тис. га, подаватимуться через Мінагрополітики», – розповів перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.

Він зазначив, що 27 січня цього року було ухвалено новий порядок і зараз всі заявки приймаються тільки відповідно до нього.

Відповідно до оновленого порядку, бронюванню підлягають керівники та заступники, а також 50% від кількості (на дату подання списку) військовозобов’язаних працівників що працюють: на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання, на підприємствах, які здійснюють виробництво товарів, виконання робіт необхідних для забезпечення потреб ЗСУ, а також на підприємствах, в установах і організаціях, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *