На базі Агріко Україна в Київській області відбувся день поля, присвячений питанням картоплярства

На базі виробничого підрозділу «Агріко Україна» у Київській області 13 серпня 2024 року відбувся захід, присвячений актуальним питанням картоплярства.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис на facebook сторінці «Агріко Україна».

Команда Агріко Україна зібрала партнерів-професіоналів, які завжди готові поділитися знаннями з картоплярами та надати рішення викликам сьогодення.

Спеціалісти Агріко презентували весь асортимент сортів картоплі: від ранніх до пізніх. Особливу зацікавленість та захоплення викликали нові сорти: Джолін, Твістер та Наполеон. Вже відомі сорти Рівʼєра, Арізона, Есмі, Алюетт, Пікассо підтвердили свою популярність врожайністю.

Агроексперт Агріко розповів про поточну ситуацію на полях різних регіонів країни та варіантах вирішення проблемних питань. Компанія Yara Ukraine представила технологічні рішення у живленні картоплі, результати, яких всі учасники споглядали на демо полі.

Представники компанії Bayer ознайомили з нововведеннями у системі захисту картоплі від нових штамів фітофтори підвищеної стійкості. А також поділились «ключем» до підвищення врожайності та якості картоплі!

«Важливим аспектом діяльності компанії Агріко Україна є підтримка малих та середніх фермерів-картоплярів, як основи економіки країни. З цією метою й проводиться низка заходів: навчальні тренінги з вирощування картоплі, надання агрономічних консультацій,  постійні візити на поля наших клієнтів для контролю посадок, а також допомога в доробці та реалізації вирощеної картоплі», – йдеться в  повідомленні.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *