В номінації «Спагеті й рисові продукти» в конкурсі «Продукт року-2019» споживачі обрали переможцем спагеті під торговою маркою San Remo, виготовлені з… бобових. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на сайт виробника.
Ці спагеті виробляють з борошна, отриманого з гороху, сочевиці, нуту. Їх розробили як альтернативу традиційним спагеті з твердої пшениці. І ця альтернатива поживна, натуральна, безглютенова, є джерелом протеїнів рослинного походження і не викликає алергії. Виробники також наголошують на тому, що ці спагеті є джерелом заліза та вітаміну В1.
В голосуванні взяло участь 14 тис. споживачів. Як сказав директор з маркетингу компанії Ерік де Роос, на продукцію з бобових припадає вже 10% загального обсягу виробництва спагеті в компанії. «Наші спагеті можуть споживати всі без обмежень, пов’язаних з дієтою чи способом життя», — сказав він. Також він додав, що Австралія на сьогодні є третьою в світі за темпами зростання ринку продуктів для веганів після ОАЕ та Китаю.
Компанія San Remo, що спеціалізується на спагеті, заснована італійським емігрантом у 1936 р., і зараз продає свої продукти в 36 країн світу.
Переклав Богдан Малиновський, [email protected]
Джерело: propozitsiya.com