Захарій Назар кинув банк, аби робити джелато як батько. Він створює морозиво з квітів бузини та навіть креветок!
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на agro-center.com.
Його батько Ігор відкрив кафе-морозиво ще 1992-го. Львів’яни стояли у довгих чергах, аби скуштувати смаколики. Проте, Захарій вирішив шукати свій шлях і пішов у банкіри.
«Але думки про джелато мене не полишали ні на день, я всім колегам вуха продзижчав», — коментує Захарій Назар.
Три роки тому чоловік залишив Київ і повернувся до рідного Львова.
«Зробив першу партію джелато і ходив від закладу до закладу і пропонував», — додає чоловік.
А зараз робить по 150 кг джелато на день для 20 закладів Львова.
«Я мрію, як мій батько, мати власний магазинчик львівського джелато», — розповідає Захарій.
Джерело: propozitsiya.com