У Сан-Франциско (CША) в 2021 році планують відкрити піцерію Shuggie’s, де використовуватимуть «некрасиві» овочі, фрукти, субпродукти та відходи пивараного виробництва.
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на waste360.com.
Ідея незвичної піцерії належить Девідові Мерфі т Кайлові Абе, засновникам компанії Ugly Pickle Co., яка використовує частини овочів і фруктів, що зазвичай викидаються і «некрасиві» плоди у виробництві преміальних консервів і спредів.
Виробництво піци, що випікається на відкритому вогні, стане новим напрямком розвитку компанії, що ставить собі за мету скорочення харчових відходів.
Кулінари очікують, що їх діяльність допоможе фермерам, які будуть поставляти продукцію для приготування піци.
«Ми хочемо впровадити у виробництво інгредієнти, від яких зазвичай ресторатори відмовляються, і показати споживачам, що харчові відходи в їх повсякденному житті можна звести до мінімуму», — повідомили засновники компанії Ugly Pickle Co.
Джерело: propozitsiya.com