Минулого тижня на Тайвані відбувся 10-й конкурс томатів.
Перемогу святкував фермер Хсу Лі-чень з містечка Міньсун.
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на agro.24tv.ua.
Повідомляється, що представлені на конкурсі органічні томати від 95 учасників мали середній показник цукру 10,1° Bx (10,1 грам цукру на 100 грам продукту), тоді як американським фермерам вдалося досягнути показника лише у 7,5° Bx.
Участь у змаганнях могла взяти лише та продукція, яка мала органічну сертифікацію, сертифікацію виробництва та простежуваності, а також був обов’язковий тест на залишки пестицидів.
Переможця визначали 5 суддів, які представляли наукові кола, уряд та промисловість.
Джерело: propozitsiya.com