Новий дилер із продажу техніки VERSATILE в Україні

Компанія «Версатайл Україна» підписала дилерський договір із компанією «Фортістех». 

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на прес-реліз компанії.

В рамках договору нова дилерська компанія відповідає за реалізацію та сервісне обслуговування сільськогосподарської техніки VERSATILE, а також забезпечує безперебійну поставку оригінальних запасних частин.

Компанія «Фортістех» має всю необхідну базу для надання клієнтам послуг відповідно до високих стандартів VERSATILE — дилерські центри та склади запасних частин в різних регіонах України, команду сертифікованих фахівців, а також виставкові майданчики.

З квітня 2021 року на виставкових майданчиках компанії «Фортістех» у м. Кропивницький та в смт Гребінки (Білоцерківський район Київської області) представлені основні моделі зернозбиральних комбайнів VERSATILE, які можуть покрити потреби будь-якого господарства: TORUM 750, RSM 161, ACROS, NOVA.

Для вигідного придбання техніки VERSATILE в рамках партнерської програми з Credit Agricole Bank діє спеціальна пропозиція — кредит на комбайни VERSATILE під 0%. Також працюють постійно діючі фінансові програми: кредити та лізинг із пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін. 

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *