Kernel планує до кінця літа приєднати до системи еТТН всі заводи та елеватори

Kernel одним із перших на ринку впровадив систему електронних товарно-транспортних накладних (еТТН). За перший місяць застосування вдалося підписати близько 2000 електронних накладних. Серед найближчих планів – до кінця літа приєднати до системи еТТН всі заводи та елеватори компанії, а також перевести на електронний документообіг перевезення зерна з поля на елеватор.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис на facebook сторінці Kernel.

Серед відчутних результатів переходу на еТТН — скорочення часу на видачу супровідних документів на точках відвантаження на 50%,  а також значно пришвидшився процес розрахунку з перевізниками.

«Один із викликів проєкту – інтеграція до процесів водіїв з партнерських компаній-перевізників та їх навчання. Для них розробили окремий мобільний застосунок, спеціальну навчальну програму, а ще створили телеграм-бот для швидкого та зручного з’єднання зі службою підтримки.

Коли перехід на еТТН стане обов’язковим, наші партнери-перевізники будуть до цього готові, матимуть досвід роботи з електронними накладними і навіть зможуть ним ділитися. У такий спосіб ми не лише покращуємо й автоматизуємо свої бізнес-процеси, а й змінюємо ринок вже сьогодні», – зазначили в Kernel.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *