
У Рівненському регіоні виробництво м’ясної продукції зросло на 14,5% у поточному році.
Про це повідомив заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан у Telegram.
Він підкреслив, що одним із основних чинників такого підйому стало ТОВ «Юрмія», яке входить до десятки найкращих м’ясопереробних підприємств України.
«Компанія інтенсивно розширюється. Після введення в експлуатацію нової лінії обсяги переробки збільшилися вдвічі — приблизно 60 т сировини щодоби», — зауважив Олександр Кохан.
За його твердженням, «Юрмія» по суті визначає м’ясний ринок регіону: значна частка легально виготовленого м’яса Рівненщини проходить через дане підприємство.
«Підприємство обладнане сучасними холодильними камерами та рефрижераторним транспортом, функціонує згідно з вимогами HACCP. Все це забезпечує надійну логістику та відмінну якість. Продукція надходить до торгових мереж Рівненської області та інших регіонів України», — підсумував заступник голови ОДА.
Джерело: agroportal.ua



