На Рівненщині виробництво м’яса збільшилось на 14%

У Рівненському регіоні виробництво м’ясної продукції зросло на 14,5% у поточному році.

Про це повідомив заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан у Telegram.

Він підкреслив, що одним із основних чинників такого підйому стало ТОВ «Юрмія», яке входить до десятки найкращих м’ясопереробних підприємств України.

«Компанія інтенсивно розширюється. Після введення в експлуатацію нової лінії обсяги переробки збільшилися вдвічі — приблизно 60 т сировини щодоби», — зауважив Олександр Кохан.

За його твердженням, «Юрмія» по суті визначає м’ясний ринок регіону: значна частка легально виготовленого м’яса Рівненщини проходить через дане підприємство. 

«Підприємство обладнане сучасними холодильними камерами та рефрижераторним транспортом, функціонує згідно з вимогами HACCP. Все це забезпечує надійну логістику та відмінну якість. Продукція надходить до торгових мереж Рівненської області та інших регіонів України», — підсумував заступник голови ОДА.

Джерело: agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *