На Тернопільщині працює унікальна органічна ферма “Жива земля Потутори”. Тут старий колгосп перетворили на органічну ферму, пише “Агро-Центр”.
Крістіна Лібергер почала займатися фермерством в Україні ще сім років тому. На фермі вона вирощуває органічні трави й готує з них чаї та спеції.
Спеції та трави проходять спеціальну термічну обробку на спеціальному обладнані. Лише після цього їх змішують та виготовляють готову продукцію.
Виготовлення сирів на Львівщині: від козенят до готового продукту (відео, деталі)
“Чим більше я тут, тим більше мені подобається. Чим більше я з цими людьми, тим більше я їх розумію і люблю. Тому що цей менталітет — це інший менталітет. У принципі мені краще і краще, мені подобається. Країна мені з самого початку була дуже красивою.”
Найбільше Крістіну дивує як українці не цінують свою землю. Жінка розповідає, що здебільшого люди думають лише про те як взяти щось від землі, а не про те як їй віддячити.
Дівчину у “німецькому” платті на Рівненщині прийняв місцевий фермер (відео)
Більше про життя та роботу швейцарки на українській землі у новому випуску “Ля Село”:
Джерело: news.agro-center.com.ua