Фермерське господарство «Роси Буковини» зберігає сливи в холодильнику, щоб не продавати сливи під час сезону масового збирання, коли ціни найнижчі.
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на ukragroconsult.
«Зберігання сливи ми практикуємо з 2017 року, – розповів Богдан Малий, власник ФГ «Роси Буковини». – Наші насадження сливи розраховані винятково під закладання у холодильник, бо під час сезону ціна на сливу дуже низька. Починаємо її реалізовувати у жовтні».
За словами фермера, цього року господарство отримало непоганий урожай сливи і за обсягом, і за якістю.
«Правда, ми не робили багато оброблень, може, п’ять за сезон. Шосте оброблення давали вже на зберігання у холодильнику — мерпан, топсін», – додав він.
Сливу реалізують переважно на ринки, де реалізація цієї продукції краща, ніж у супермаркетах.
Джерело: propozitsiya.com