В лісгоспі на Хмельниччині заготовили понад 24 т овочів для ЗСУ

В Ярмолинецькому лісгоспі, що на Хмельниччині, закінчують збір городини. Врожай цьогоріч на славу — заготовили понад 24 т овочів. Із них виготовляють сухі супи та борщ для ЗСУ.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на «Шепетівський вісник».

«Лісівники заготовили 15 тонн картоплі, понад 3 тонни помідор та буряка, 4 — моркви, 2 — капусти та тонну цибулі. А ще для борщів — 500 кілограмів перцю. Загалом, у Зінківському лісництві 0,7 гектара для вирощування овочевих культур», — зазначили в пресслужбі Хмельницького обласного Управління лісового та мисливського господарства на своїй сторінці у фейсбуці.

Городину висушують у спеціальних ультрачервоних сушках. Овочі використовують для приготування сухих супів та борщу українським воїнам.

«Всі овочі екологічно чисті, адже вирощені просто посеред лісу: на території лісництва. Тож впевнено можна гарантувати, що страви будуть не лише корисними, але й смачними», — зазначили в Управлінні.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *