Вино допомагає організму захищатися при коронавірусі, — вчені

Помірне споживання червоного вина може полегшити перебіг коронавірусу. До такого висновку дійшли дослідники канадського університету «Лаваль» (Laval University).

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на tododisca.com.

За даними фахівців, червоне вино містить антиоксидант — ресвератрол, який ефективно протистоїть респіраторному дистрес-синдрому (частий супутник COVID-19), який є наслідком запального процесу в легенях.

Простіше кажучи, дистрес-синдром — це легенева недостатність, яка дуже часто супроводжує перебіг коронавірусної хвороби.

Ресвератрол збільшує активність ферменту АСЕ2.

Коли його вміст в організмі зростає, тяжкість синдрому легеневої недостатності знижується.

Крім червоного вина, ресвератрол міститься також в арахісі та фісташках, малині, чорниці, винограді й какао.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *