М’ясопереробні підприємства Сумщини використовують свої потужності на 30%

М’ясопереробні підприємства Сумщини використовують свої потужності на 30%

Тваринництво
28 січня 2021.
12:13

306

За січень-вересень 2020 року виробничі потужності м’ясопереробних підприємств Сумщини в середньому були використані на 28%, що менше на 3% до відповідного періоду минулого року.

Про це AgroPortal.ua повідомили в Департаменті агропромислового розвитку Сумської ОДА.

Виробничi потужностi великих м’ясопереробних підприємств наразi становлять: 2465 тонн на рік з виробництва ковбасних виробів, 15275 тонн на рік — м’ясопродуктів та субпродуктів.

Іванна Панасюк, AgroPortal.ua

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *