Виробництво м’яса в Україні зросло майже до 1,7 млн т

Загальні обсяги забою сільськогосподарських тварин, ВРХ, свиней, овець, птахів у січні-липні 2023 року склали 1,69 млн т і виросли на 1,33% порівняно до січня-липня 2022 року.

Про це говориться у повідомленні Асоціації виробників молока з посиланням на дані Держстату. 

«Частка ВРХ склала 6,29% в загальному обсязі забою сільськогосподарських тварин», — додають аналітики. 

Водночас у звітний період підприємства збільшили обсяги виробництва різних видів м’яса до 1,29 млн т (+5,9%), а господарства населення, навпаки, скоротили обсяги забою до 400,7 тис. т (-13,3%).

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *