Сьогодні заморожений хліб — є одним із популярних напівфабрикатів у світі. Так, пекарі навчилися готувати близько 300 видів хлібних виробів, які можна заморожувати. Нещодавно, заморожений хліб почали виготовляти і в Україні, пише “Агро-Центр”.
Перевагою такого продукту є те, що такий хліб можна зберігати довше ніж звичайний, він триваліший час залишається свіжим і його можна допекти в будь який зручний час, аби подати на стіл теплим.
Вигідний бізнес: на органічному хроні в Україні можна заробити мільйони
В Україні першими виготовляти заморожений хліб почали на заводі Chanta Mount. Виготовлений на підприємстві хліб-напівфабрикат користується популярністю в закладах харчування, де немає можливості організувати повноцінний пекарський цех. Реалізують напівготові хлібні вироби у пекарнях при супермаркетах і в торгових центрах, вуличних міні-пекарень, кафе на автозаправках та сервісах доставки їжі в офіси.
Потужності нового завожу вражають — за добу виробляється близько 30 тонн чіабатти, французьких багетів та інших артизанських хлібів.
Фермер з Вінничини вирощує елітні гарбузи вагою 28 кілограмів
“Гордістю підприємства стало заквасочне відділення і відділення холодної ферментації тіста”
— поділився фундатор компанії Юрій Триндюк.
В планах компанії розробка нових рецептів хлібобулочних виробів та експорт 50 % продукції.
Революційний будинок-теплицю створили у Нідерландах (10 фото)
Джерело: news.agro-center.com.ua