В Росії почали випускати морозиво зі смаком гречки

Новосибірська фабрика «Поляріс» почала випускати морозиво зі смаком гречки. У кожну тонну пломбіру замішано 50 кілограмів першокласної гречки.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на unian.

«Технологи компанії розробили рецептуру, яка, гармонійно поєднуючи два незалежних смаки, дає принципово новий, незвичайний і свіжий за своєю ідеєю продукт.

У кожну тонну пломбіру замішано 50 кілограмів першокласної гречки. Вона попередньо відварена», — розповідають працівники фабрики.

На створення морозива їх надихнув попит на гречку у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Зараз виробник визначає географію поставок і веде переговори з представниками торговельних мереж.

У «Полярісі» відзначають, що пломбір із смаком гречки будуть випускати тільки влітку 2020 року.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *