Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gd-rating-system domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/koppst/htdocs/koppst.kr.ua/wp-includes/functions.php on line 6121
Через коронавірус винороби в усьому світі зазнають збитків та знищують частину врожаю | ► КОППСТ

Через коронавірус винороби в усьому світі зазнають збитків та знищують частину врожаю

Нинішній урожай винограду може виявитися одним з найбільш проблемних для фермерів по всьому світу. 

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на unian. 

Глобальний економічний спад, зміна клімату і введення США 25-процентних мит на французьку, іспанську, англійську та німецьку продукцію призвели до обвалення експорту. 

Льохи в Європі зараз виявилися буквально забиті нікому не потрібним вином. Через велику кількість не проданого вина деякі постачальники позбавляються від надлишків, продаючи товари на винокурні, щоб там з нього робили дезінфікуючі засоби та інгредієнти для парфумів. 

Якщо в Європі винограду достатньо, то для США сезон виявився провальним. Через лісові пожежі на західному узбережжі виноград довелося збирати не дозрілим. А знаменитий 45-річний виноградник каберне в долині Чілес і зовсім був знищений. Велика проблема — дим, запах якого може зіпсувати виноград. Так що кількість вина, особливого червоного, в цьому році може значно скоротитися.

Найгірші обставини складаються в Орегоні: там згоріла виноробня Rogue Valley. В цілому пандемія коронавірусу викликала найрізкіше скорочення попиту на шампанське з часів Другої світової війни.

У зв’язку з цим виробники домовилися збирати менше винограду — частина врожаю буде знищена. Це стосується сортів шардоне, Піно-нуар і Піно-Меньє. 

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *