Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gd-rating-system domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/koppst/htdocs/koppst.kr.ua/wp-includes/functions.php on line 6121
10 основних трендів у харчуванні в 2021 році | ► КОППСТ

10 основних трендів у харчуванні в 2021 році

Американська мережа супермаркетів здорового харчування Whole Foods Market запросила сільгоспвиробників, оптових продуктових торговців та кулінарних експертів, щоб визначити 10 провідних трендів у харчуванні на 2021 рік. 

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на goodmorningamerica.com.

Цими трендами стали:

  • Здорові добавки і «суперфуди». Серед них — продукти, що містять пробіотики, протеїни, вітамін С та адаптогени, що підтримують імунну систему. Як не дивно, серед них виявились квашена капуста та гриби.
  • Зміна складу сніданку. Робота з дому спричинилася до того, що люди більше уваги стали приділяти сніданку. Усе більше людей не обмежують сніданок чашкою кави чи протеїновими батончиками, а готують яєчню чи страви з бобових.
  • Усе вишуканіші основні страви. Змін зазнають і основні страви, такі як спагеті або супи. В повсякденну практику ввійдуть такі кулінарні винаходи, як спагеті з серцевини пальми, сіль, копчена на яблучних дровах чи «м’ясні» супи для веганів.
  • Кавові продукти. Кавові продукти додаватимуться в батончики, смузі, алкогольні й безалкогольні напої і навіть йогурти.
  • Дитяче харчування на будь-який смак. Асортимент дитячого харчування ніколи не був таким широким, як зараз. У маленьких м’яких тюбиках, зручних для перекусу на ходу, випускаються продукти навіть із ревеню, розмарину та омега-3-насиченого насіння льону.
  • Неочищені продукти. Все частіше упаковуються «природні» продукти, не очищені від шкірки, лушпайок, тощо.
  • Розширення асортименту олій. У країнах, де найпопулярнішою олією є оливкова, зростає споживання гарбузової, горіхової, соняшникової та інших.
  • Новий алкогольний напій — комбуча. Її виробництво і асортимент розвиватимуться.
  • Нут. Це багате джерело клітковини і рослинного протеїну використовується для все ширшого асортименту продуктів. Зараз можна скуштувати нутовий тофу, нутове борошно і навіть нутовий попкорн.
  • Фруктові й овочеві чіпси. Набирають популярності чіпси з сушених грибів, найрізноманітніших фруктів і овочів, взятих у найсвіжішому стані, щоб зберегти запах і поживні речовини. Вони випускаються солодкі, солоні та з різноманітними спеціями.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *