Цукрові заводи «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» підвели підсумки сезону цукроваріння, який тривав 90 днів.
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на upi-agro.com.ua.
Не зважаючи на виключно складні погодні умови, що негативно вплинули на врожайність цукрового буряку, підприємствами УПІ-АГРО цьогоріч було перероблено 1 320 тис. тонн цукрового буряку, що лише на 7% нижче показника минулого року.
У цьому виробничому сезоні заводи УПІ-АГРО виробили 171,2 тис. тон цукру, що становить 15% загальноукраїнського виробництва.
Згідно даних НАЦУ «Укрцукор», цукрові заводи УПІ-АГРО традиційно увійшли в трійку лідерів за кількістю виробленого цукру.
Зокрема, у рейтингу найбільших виробників цукру України у 2020р. Крижопільський цукровий завод посів 2-ге місце, Гайсинський цукровий завод — 3-тє місце.
Джерело: propozitsiya.com