Нідерландська компанія купила акції українського виробника кормів

Компанія Koudijs Animal Nutrition, дочірня фірма Нідерландської Royal De Heus, придбала контрольний пакет акцій українського виробника кормів для тварин – D-Mix. Тепер підприємство буде називатися “Koudijs Ukraine” та почне своє спільне виробництво в другому кварталі 2019 року. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на delo.ua.

D-Mix був заснований як сімейний бізнес. Компанією керує Федір Шопский, а потужності виробництва розташовані в м. Золочів. D-Mix виробляє концентрати спеціальних кормів і комбікормів, головним чином для птахівництва та свинарства.

Виробнича потужність D-Mix становить 80 тисяч тон. Незабаром компанія почне будівництво заводу з виробництва преміксів, який, як очікується, почне діяти на початку 2020 року. Щоденне управління спільним українсько-голландським підприємством буде і надалі здійснювати Федір Шопский.

Сам Шопский впевнений в успіху партнерства: “Я радий, що ми перетворили наше довгострокове співробітництво з De Heus в партнерство. De Heus є найкращим партнером для спільного подальшого розширення нашої клієнтської бази. Я вважаю, що знання і довгострокове бачення De Heus багато в чому буде сприяти швидкому зростанню нашого спільного бізнесу, і ми разом перейдемо до наступного етапу розвитку”.

До інформації: американська компанія Jabil Circuit будує на Закарпатті, в селі Розівка, другий завод по збірці електроніки.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *