Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gd-rating-system domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/koppst/htdocs/koppst.kr.ua/wp-includes/functions.php on line 6121
У США планують виготовляти макаронні вироби із червоної сочевиці та нуту | ► КОППСТ

У США планують виготовляти макаронні вироби із червоної сочевиці та нуту

1 квітня Barilla, італійська сімейна продовольча компанія, відсвяткувала розширення свого макаронного заводу, розташованого в американському штаті Айова. Це розширення збільшило виробничі потужності заводу до 200 тис. тон сухої пасти на рік. Представник компанії Barilla сказав: “Ми скоро почнемо виготовляти макаронні вироби з червоної сочевиці і нуту для підтримки американського ринку”. Завдяки розширенню, до 2021 року компанія планує взяти на роботу 41 нового співробітника. Про це пише propozitsiya.com.

“Засновник компанії, Pietro Barilla, бажав, щоб наша компанія принесла до Америки високоякісну, здорову їжу, наповнену італійським, середземноморським способом життя”, – каже генеральний директор компанії Barilla Group Клаудіо Колзані.

Штаб-квартира Barilla Group в Італії має 28 виробничих ділянок (14 в Італії та 14 за кордоном), її продукція експортується в більш ніж 100 країн світу. Щороку на заводах Barilla виробляється близько 1,7 млн тон харчових продуктів, що розповсюджуються по світу під такими торговими марками як Barilla, Mulino Bianco, Harrys, Pavesi, Wasa, Filiz, Yemina e Vesta, Misko, Voiello та Academia Barilla. З 2014 року Barilla Group інвестувала 27 мільйонів доларів США у встановлення безглютенових виробничих ліній та 65 мільйонів доларів США у розширення двох нових ліній та відповідного пакувального обладнання.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *