Американський виробник рослинного м’яса Beyond Meat виходить на український ринок.
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на AIN.
Споживачам запропонують продукти у вигляді бургерних котлет і ковбасок. Також згодом буде доступний і м’ясний фарш на рослинній основі.
Спочатку рослинне м’ясо з’явиться в низці ресторанів. Потім його пропонуватимуть у меню для учнів однієї з київських шкіл, коворкінгу, кейтерингових компаніях і службах доставки їжі. У майбутньому компанія планує продавати його і в супермаркетах.
За твердженням Beyond Meat, їхнє м’ясо складається з рослин, не містить глютену, сої та ГМО. Основні інгредієнти продуктів: горох, рис, вода, картопляний крохмаль, ріпакова олія. Червоний колір котлеті надає буряковий сік. Водночас у м’ясі майбутнього, як уже іменують його інноваційним продуктом, немає ГМО, глютену, сої, антибіотиків, холестерину, гормонів і паразитів.
Джерело: propozitsiya.com