Главная / АГРОНОВИНИ / Клуб Вуксал — на краю світу

Клуб Вуксал — на краю світу

Клуб Вуксал — це неформальне об’єднання чемпіонів Вуксал в Україні та сусідніх країнах: представників виробника й експортера (завод «Аглюкон» у Дюссельдорфі та компанія Unifer в Ельменхорсті, Німеччина), а також провідних імпортерів Вуксалів в Україні й сусідніх країнах, — створене за ініціативи компанії Unifer. В традиції Клубу — проводити щорічні міжнародні конференції в неординарних місцях світу, де є можливість познайомитись із тонкощами застосування Вуксалів на різних, навіть екзотичних, культурах та поєднати професійне спілкування колег із різних країн із цікавим активним відпочинком. Вуксал, на відміну від багатьох т. з. мікродобрив, користується попитом від Аляски до Австралії, від Північної Європи до Південної Африки — і це все місця, де можуть проходити щорічні конференції Клубу Вуксал. Про це пише propozitsiya.com.

Тож не дивно, що місцем проведення цьогорічних зборів Клубу стала екзотична (для більшості з нас) країна Південної Америки, що розміщена буквально на краю світу (до речі, однією з індіанських мов назва країни означає «край світу»). Так, ви напевно здогадалися, що це Чилі. Та попри перші асоціації, пов’язані з цією країною, сьогодні Чилі — це чи не найстабільніша в економічному відношення країна Південної Америки з розвинутою промисловістю та сільським господарством.

Сільське господарство Чилі займає важливе місце в економіці країни і має інтенсивний характер. Найважливішим у рослинництві країни є вирощування пшениці, кукурудзи, картоплі, ріпаку, рису, фруктів, винограду та овочів. Близько 60% фруктів іде на експорт, і Чилі є лідером з експорту фруктів в Південній півкулі. Країна посідає 1-е місце в світі з експорту свіжого винограду і чорниці, 2-е місце — з експорту авокадо і 3-е — з експорту ягід, слив та ківі. У країні близько 9000 виробників вина і майже 150 виноробів, а чилійське вино відоме в усьому світі. Завдяки клімату, овочі вирощуються цілий рік, з них тільки 2% в теплицях.

Цілком зрозуміло, що чилійські аграрії широко застосовують інноваційні продукти для покращення врожайності та товарності вирощуваних культур. І Вуксал для них — один з обов’язкових елементів технології вирощування. Тож учасникам Клубу буде на що подивитися, про що поговорити, вони матимуть чудову можливість отримати безцінний досвід застосування Вукслу на різних культурах. І, звісно ж, поділитися ним з нами…

Джерело: propozitsiya.com

Оставить комментарий

Ваш email нигде не будет показанОбязательные для заполнения поля помечены *

*

x

Check Also

Перший в Україні пакгауз для кавунів та динь побудують в Херсонській області

У Херсонській області в рамках розвитку сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Широке», який з 2013 року працює ...