Impossible Foods створила курячі нагетси на рослинній основі і планує запустити їх в комерційне виробництво цієї осені.
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на thespoon.tech.
Спочатку продукт з’явиться в ресторанах, а потім буде реалізовуватися на полицях роздрібних мереж.
Нагетси виготовлені з текстурованого соєвого протеїну і соняшникової олії, але не містять інгредієнт, який використовується в рослинних котлетах для гамбургерів або в ковбасі, щоб надати їм «кровоточивий» ефект.
Такий крок Impossible Foods експерти називають цілком передбачуваним. Хоча в цьому сегменті у компанії буде чимало конкурентів. Навіть Beyond Meat минулого тижня оголосив про запуск подібного продукту.
В той же час, саме курка є найбільш споживаним м’ясом у США. Тому ймовірно, на цьому ринку знайдеться достатньо місця і для веганської альтернативи.
Джерело: propozitsiya.com