Компанія Nestle в Україні, яка володіє брендом вермішелі швидкого приготування «Мівіна», переходить на використання української соняшникової олії в продукції замість пальмової.
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на nestle.ua.
«Nestle змінює рецептуру вермішелі швидкого приготування «Мівіна» і вдосконалює технологію виробництва. Тепер замість пальмового стеарину, який традиційно використовується у виробництві вермішелі швидкого приготування в різних країнах світу, при виробництві «Мівіни» буде використовуватися високоякісна українська соняшникова олія», — йдеться в повідомленні.
Як відзначають в компанії, вказане рішення дозволить скоротити кількість насичених жирів в продукті на 80% і знизити загальний рівень його жирності на 20%.
Крім того, уточнюється, що соняшникова олія буде додаватися до вермішелі «Мівіна» вже на етапі виробництва і, отже, зникне потреба в окремому пластиковому пакетику з маслом, який додається в даний час до кожної упаковки вермішелі.
Джерело: propozitsiya.com