Скільки цукру виробили українські заводи?

Українські заводи з початку сезону цукроваріння виготовили 1,38 млн тонн цукру. 

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на УНІАН.

Українські цукрові заводи з початку сезону цукроваріння, який стартував 1 вересня з запуском Радехівського цукрового заводу, виробили 1 млн 380 тис. тонн цукру, повідомила прес-служба Національної асоціації цукровиробників України (НАЦУ) “Укрцукор”. 

“Станом на 6 грудня виготовлено 1380,1 тис. тонн цукру і перероблено 9,14 млн. тонн цукрових буряків”, — йдеться в повідомленні. Згідно з повідомленням прес-служби, всього станом на поточну дату в Україні працює 31 цукровий завод із 32. 

Україна за сезон цукроваріння 2018-2019 МР (вересень 2018 — серпень 2019) скоротила виробництво цукру на 15% — до 1,7 млн тонн.

За даними аграрного департаменту Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, в Україні станом на 10 грудня зібрано 9,8 млн тонн цукрових буряків на площі 220 тис. га, або 100% до прогнозу.

 

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *