Група експертів Міністерства охорони здоров’я Японії схвалила заявку на продаж помідорів з підвищеним вмістом амінокислоти ГАМК, яка сприяє зниженню кров’яного тиску.
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на nhk.or.jp.
«Група експертів Міністерства охорони Здоров’я Японії схвалила заявку на продаж помідорів з підвищеним умістом амінокислоти ГАМК, яка сприяє зниженню кров’яного тиску», — йдеться в повідомленні.
Відзначається, що помідор був розроблений спільно університетом Цукуба і біотехнологічною фірмою.
Експерти зазначили, що помідор не містить генів, які відрізняються від генів натуральних сортів.
Також говориться, що редагування геному не призвело до збільшення в помідорі кількості алергенів або токсичних речовин.
Джерело: propozitsiya.com