Главная / АГРОНОВИНИ / В Україні винайшли технологію виробництва одноразового посуду з кукурудзи

В Україні винайшли технологію виробництва одноразового посуду з кукурудзи

В Ужгородському національному університеті пройшов фінал конкурсу стартапів, переможцем якого став стартап «Екологічні вироби з біоматеріалів рослинного походження». Так, автори проекту запропонували ефективний метод виробництва екологічних виробів (одноразового посуду) з листя кукурудзи, стебелів зернових культур, відходів харчової промисловості. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на АПК-Інформ.

«Вироби з рослинної маси можна використовувати для виготовлення одноразового посуду замість пластмаси, що, як відомо, масово накопичується в навколишньому середовищі та переросла в загальносвітову проблему», — акцентується в повідомленні.

Згідно з повідомленням, автором проекту став студент інженерно-технічного факультету Іван Зуб і аспірант кафедри терапії та сімейної медицини Тарас Грядиль.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Оставить комментарий

Ваш email нигде не будет показанОбязательные для заполнения поля помечены *

*

x

Check Also

Corteva Agriscience повідомляє про успішне завершення суду щодо фальсифікату

Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience повідомляє про те, що у червні 2020 року рішенням ...

David Montgomery Womens Jersey