Шановні пані та панове,
Ягідна Асоціація України має честь запросити Вас на головний ягідний форум 2019 року в Східній Європі і Центральній Азії – «S-Fruit Transformation» Soft and Stone Fruits International Value Chain Forum. Форум торкнеться теми ягід і кісточкових фруктів: ланцюжок від поля до полиці.
Форум буде проходити в Києві 2-4 квітня 2019 року.
Мета форуму:
- Підвищення обізнаності про світові тенденції ринку свіжих і перероблених ягід і фруктів
- Представити новітні технології і світовий досвід в секторі плодво-ягідної продукції
- Створити професійне коло в ягідному секторі
- Просування споживання ягід
Цільовою аудиторією форуму будуть – виробники і переробники з України, Білорусі, Молдови, Латвії, Литви, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану, Киргизстану, Узбекистану, Таджикистану, Туркменістану та інших російськомовних країн. Так само на форум будуть запрошені трейдери та рітейл з європейських країн. Ми очікуємо близько 300 учасників форуму.
Форум буде проходити на двох мовах – англійська та російська.
В якості спікерів ми запрошуємо кращих світових експертів і лідерів ринку.
1-й день – день конференції – буде присвячений світовим тенденціям і технологіям з доповідями спікерів по 20-30 хвилин.
Чотири локації будуть працювати паралельно:
- Головна сцена – світові тенденції ягід і кісточкових фруктів по культурам, споживання і ринки.
- «Ферма» – уявлення сортів і технологій для виробників.
- «Завод» – уявлення технологій переробки.
- «Ринок» – маркетингові рішення, збут і просування ягід.
2-й день – 8 професійних тренінгів
Два блоки по 4 Тренінг одночасно (3 години один блок) з наступними темами:
Блок №1
- Післязбиральної обробки кісточкових фруктів.
- Холодна ланцюжок і асортимент ягід в роздрібній торгівлі.
- Захист ягідних і кісточкових культур.
- Технологія вирощування лохини.
Блок №2
- Післязбиральна обробка м’яких фруктів.
- Технологія вирощування черешні.
- Впровадження систем якості та безпеки харчових продуктів на об’єкті переробки
- Виробництво ягід в закритому грунті.
3-й день – Навчальні візити в двох групах за інтересами: на виробництво ягід та черешні і на завод з переробки.
Вартість участі:
- Ціна на 1 учасника при реєстрації до 8 березня 2019: 300 євро за 3 дні участі або 120 євро за день (будь-який день програми).
- Ціна на 1 учасника при реєстрації після 8 березня 2019: 350 євро за 3 дні участі або 150 євро за день (будь-який день програми).
- Для групи з 3-х і більше людей можлива знижка 10%. Для Членів Ягідній Асоціації України знижка 25%.
«S-Fruit Transformation» стане своєрідним майданчиком ділових зустрічей і переговорів українських і виробників, переробних підприємств та міжнародних експертів в секторі плодово-ягідного бізнесу. Використовуйте можливість отримати практичні поради від міжнародних фахівців і створити міцні ділові зв’язки прямо під час заходу!
Джерело: propozitsiya.com