Запрошуємо на головний ягідний форум 2019 року, – «S-Fruit Transformation»

Шановні пані та панове,

Ягідна Асоціація України має честь запросити Вас на головний ягідний форум 2019 року в Східній Європі і Центральній Азії – «S-Fruit Transformation» Soft and Stone Fruits International Value Chain Forum. Форум торкнеться теми ягід і кісточкових фруктів: ланцюжок від поля до полиці.

Форум буде проходити в Києві 2-4 квітня 2019 року.

Мета форуму:

  • Підвищення обізнаності про світові тенденції ринку свіжих і перероблених ягід і фруктів
  • Представити новітні технології і світовий досвід в секторі плодво-ягідної продукції
  • Створити професійне коло в ягідному секторі
  • Просування споживання ягід

Цільовою аудиторією форуму будуть – виробники і переробники з України, Білорусі, Молдови, Латвії, Литви, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану, Киргизстану, Узбекистану, Таджикистану, Туркменістану та інших російськомовних країн. Так само на форум будуть запрошені трейдери та рітейл з європейських країн. Ми очікуємо близько 300 учасників форуму.

Форум буде проходити на двох мовах – англійська та російська.

В якості спікерів ми запрошуємо кращих світових експертів і лідерів ринку.

1-й день – день конференції – буде присвячений світовим тенденціям і технологіям з доповідями спікерів по 20-30 хвилин.

Чотири локації будуть працювати паралельно:

  • Головна сцена – світові тенденції ягід і кісточкових фруктів по культурам, споживання і ринки.
  • «Ферма» – уявлення сортів і технологій для виробників.
  • «Завод» – уявлення технологій переробки.
  • «Ринок» – маркетингові рішення, збут і просування ягід.

2-й день – 8 професійних тренінгів

Два блоки по 4 Тренінг одночасно (3 години один блок) з наступними темами:

Блок №1

  • Післязбиральної обробки кісточкових фруктів.
  • Холодна ланцюжок і асортимент ягід в роздрібній торгівлі.
  • Захист ягідних і кісточкових культур.
  • Технологія вирощування лохини.

Блок №2

  • Післязбиральна обробка м’яких фруктів.
  • Технологія вирощування черешні.
  • Впровадження систем якості та безпеки харчових продуктів на об’єкті переробки
  • Виробництво ягід в закритому грунті.

3-й день – Навчальні візити в двох групах за інтересами: на виробництво ягід та черешні і на завод з переробки.

Вартість участі:

  • Ціна на 1 учасника при реєстрації до 8 березня 2019: 300 євро за 3 дні участі або 120 євро за день (будь-який день програми).
  • Ціна на 1 учасника при реєстрації після 8 березня 2019: 350 євро за 3 дні участі або 150 євро за день (будь-який день програми).
  • Для групи з 3-х і більше людей можлива знижка 10%. Для Членів Ягідній Асоціації України знижка 25%.

«S-Fruit Transformation» стане своєрідним майданчиком ділових зустрічей і переговорів українських і виробників, переробних підприємств та міжнародних експертів в секторі плодово-ягідного бізнесу. Використовуйте можливість отримати практичні поради від міжнародних фахівців і створити міцні ділові зв’язки прямо під час заходу!

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *