Zucchiolo: новий тепличний овоч для європейського ринку

Beyond Seeds, дослідницька компанія з біотехнології рослин, нещодавно представила Zucchiolo, нову концепцію в сегменті тепличного садівництва, яка не залишить байдужим нікого в європейській галузі.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на freshplaza.

«Цукіоло – це нова концепція овочів. Воно походить від гарбуза, який родом із Південної Америки, є щось середнє між цукіні та огірком, звідси і назва бренду, яку ми дали йому, яка поєднує в собі італійські слова цукіні та цетріоло», – пояснює Альфредо Санчес Гімено, менеджер з маркетингу та розвитку продуктів у Beyond Seeds Biotech Group.

За останні п’ять років розвитку компанія провела генетичне вдосконалення оригінального продукту, вирішивши велике завдання адаптації його для вирощування в теплицях. Zucchiolo має структуру між огірком і цукіні та представляє альтернативу для виробників, які вирощують обидва овочі. Розроблено сорти як для осінньо-зимового, так і для весняного циклу вирощування.

«Урожайність досить висока, приблизно 9-11 кг/м², із щільністю посадки близько 8500 рослин на гектар», — говорить Альфредо, тому продуктивна врожайність може перевищувати 100 000 кг на гектар. На додаток до його адаптації до тепличного вирощування, ще одним із великих викликів, з якими ми впоралися, був розвиток триколірної гами сортів. Ми виробляємо темно-зелені, світло-зелені та жовті цуккіоло».

Zucchiolo не тільки є захоплюючою новинкою на ринку, а також цікавою альтернативою на рівні виробника, пропонує споживачам велику універсальність.

«У сирому вигляді його можна їсти зі шкіркою, оскільки він має м’яку консистенцію, без колючок, що дозволяє використовувати весь продукт без утворення відходів. При приготуванні Zucchiolo можна використовувати як цукіні і навіть як баклажани, і їх можна приготувати за багатьма рецептами, скільки дозволить фантазія».

Після збору врожаю цуккіоло може зберігатись в ідеальному стані поза холодильником близько 3 тижнів.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *