Нові реалії ринку морозива: експорт у контейнерах та перевага ванільному смаку

За даними International Dairy Foods Association, споживання морозива в Україні коливається в межах 2-2,5 кг на людину в рік. Ця цифра не змінюється вже давно. Причина криється у відсутності культури його споживання.

«В українців морозиво асоціюється з певною нагородою. Ми не купуємо його під фільми чи для перекусу, швидше, виберемо для цього піцу, чипси або інші снеки. У нас навіть не їдять його замість десерту. Це все пережитки союзу, коли морозиво було в дефіциті, купувалося у відведених для цього місцях із невеликим асортиментом», — розповіла під час ефіру в Instagram технолог з виробництва морозива Ольга Байсара.

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *