Український стартап “Eat me at” після двох років розробки запустив виробництво м’яса із рослин, основою якого є текстурований соєвий білок.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Деталі: Про це повідомляється у корпоративному блозі Андрія Черухи, який також є засновником магазину вишиванок ETNODIM.
Черуха повідомляє, що починаючи з 2018-го, команда проєкту познайомилася з десятками технологів із різних країн, зробили сотні тестів, рецептур фаршу.
В основі продукту текстурований соєвий білок, за смак відповідають дріжджові екстракти, які виготовляються з неактивних дріжджі, для металевого присмаку м’яса до складу додають мінерали грибів коджі.
Також у складі є метилцелюлоза, кокосова та соняшникова олія та натуральний фарбник.
Джерело: сайт Економічна правда
Читайте також: Штучне м’ясо: тваринництво може зникнути до 2100 року
Джерело: news.agro-center.com.ua