Операція «індичка». Чи є в Україні якісна сировина для переробки

Тетяна та Олексій Клешньови у 2014 році вимушено переїхали з Луганщини до Дніпра. Після кількох років невизначеності та роздумів про майбутнє подружжя почало працювати над створенням хамону з індичої гомілки. Чому індичої? На той час сім’я перейшла на здоровий спосіб харчування і шукала продукти, які були б не лише смачними, а й корисними.

«У 2019 році ми вже п’ять років як були ВПО. В нашому житті було багато складних моментів, та ми ніколи не здавалися. Наша родина так чи інакше пов’язана з харчовою промисловістю. Вдома завжди готували щось смачне. Хотілося цим ділитися, тому й вийшли на простори Instagram. Тут ми знайшли своїх перших клієнтів», — розповідає під час прямого ефіру в Instagram Тетяна Клешньова.

Сьогодні ТМ Kenzer Meat має в асортименті 19 позицій: варена продукція (сосиски, ковбаси), маринована (шашлик та ковбаски для грилю), сушена (ковбаски та філе індички), в’ялена (хамон та балик), паштети, тушкованка, фарш тощо. 

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *