Сад, сік, сховище. Правило трьох «С» для побудови прибуткового яблучного бізнесу

За 40 км від Чернівців знаходиться Недобоївська громада, яку за правом можна вважати садівничою — тут під садами зайнята більша частина площ. І поки інші виробники працюють на ринку сировини, у господарстві «Пріма» зробили крок уперед — зайшли в переробку і налагоджують виробництво соків прямого віджиму під ТМ «ПанСік».

Сегмент цих соків в Україні складає лише 2% від загального ринку, тому їх популяризація — основна задача підприємства.

Василь Майданський, директор з виробництва соків ТМ «ПанСік»

Займаємося садівництвом більше 15 років. Бачимо, що відбувається на ринку сировини з ціною, тому почали задумуватись про збільшення доданої вартості. Перше, що спало на думку, було виробництво яблучного соку.

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *