Вхідний поріг у шоколадний бізнес доволі високий. Де знайти постачальника та кошти?

Коли у Юлії Савинської з’явилася ідея виготовляти крафтовий шоколад, вона вже мала все необхідне обладнання для старту, довелося купити лише меланжер за 28 тис. грн для перетирання какао-бобів.

Все обладнання було з кондитерської та кав’ярні в Краматорську, яку власниці довелося закрити з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну. Переїхавши до Закарпаття, Юлія зрозуміла, що її торти й тістечка тут не дуже актуальні, тому знайшла для себе нову нішу.

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *