Заробляти на горіхах. Як побудувати переробку продукту з нуля

Джерело фото: itara_walnut // Instagram

Сімейний бізнес ITARA розпочався з хобі Тараса Петухова, яким він захопився ще у 2019 році. Тоді він вперше спробував переробляти волоські горіхи і виготовляти з них пасту — купував горіхи, вивчав рецептури та тестував різні смаки.

«Усі наші друзі знали про моє захоплення, тож завжди приходили скуштувати новинки», — згадує Тарас. На той час родина проживала в Миколаєві та займалася різними напрямами бізнесу — від постачання зерна до комерційної нерухомості.

Життя сім’ї Петухових, як і сотень тисяч українців, змінила війна. Їм довелося покинути свою домівку після того, як у сусідній будинок прилетіла ворожа ракета. Родина перебралася на Львівщину, де усе довелося починати з нуля.

Тарас Петухов, співвласник горіхової майстерні ITARA

Де я тільки не працював. Спочатку на фабриці, потім був таксистом, дистанційно підпрацьовував ріелтором у Миколаєві. Потім ми переїхали в село. Я помітив, що там росте дуже багато горіхів, але ніхто з місцевих нічого з них не робить. І тоді я згадав про давню мрію — мати таку справу, щоб приносила не лише гроші, а й задоволення, творчу реалізацію та користь людям.

Джерело фото: itara_walnut // Instagram

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *