Дніпропетровщина — у ТОП-3 областей за виробництвом м’яса

Господарства Дніпропетровщини нарощують виробництво продукції тваринництва. Область посідає третє місце в країні за кількістю заготовленого м’яса та четверте — за чисельністю поголів’я свиней та птиці.

Про це повідомили у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації. 

«Маємо у регіоні позитивну динаміку збільшення обсягів виробництва м’яса. Найефективніше розвивається птахівництво. Все — завдяки модернізації та залученню інвестицій, запровадженню сучасних технологій на птахофабриках області, — зазначили у департаменті. — Загалом за підсумками перших 10 місяців року господарства Дніпропетровщини заготовили та реалізували близько 260 тис. тонн м’яса усіх видів. Це на 2 тис тонн більше ніж торік». 

Також сільгосппідприємства області одержали більш ніж 240 тис. т молока та понад 638 млн яєць.

В усіх категоріях господарств утримується 139,8 тис. голів великої рогатої худоби, майже 365,5 тис. свиней та близько 21 млн голів птиці.

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *