В Україні зросло виробництво замороженої курятини

В Україні зросло виробництво замороженої курятини

Тваринництво
08 грудня 2021.
15:15

244

Виробництво замороженої курятини в Україні за рік зросло на 20%

Про це свідчать дані Держстатистики, передає УНН.

Так, за 10 місяців цього року в Україні було вироблено 146 тис. тонн продукту, що на 20,8% більше, ніж торік. Йдеться про виробництво заморожених тушок курей, курчат.

Виробництво свіжих чи охолоджених частин тушок також зросло – на 3,5% за рік.

Виробництво заморожених частин тушок зросло на 2%.

Також Україна наростила виробництво субпродуктів свійської птиці – на 2,3% за рік.

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *