Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gd-rating-system domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/koppst/htdocs/koppst.kr.ua/wp-includes/functions.php on line 6121
Найстарший цукровий завод Хмельниччини модернізує виробничу базу | ► КОППСТ

Найстарший цукровий завод Хмельниччини модернізує виробничу базу

У липні 2020 року завершилася процедура зміни власників ПАТ «Красилівський цукровий завод» і підприємство, засноване ще 1842 року, офіційно увійшло в A’SPIK Group.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на uagolos.com.

Таким чином, виробничий комплекс став третім і найстаршим цукрозаводом в групі компаній, долучившись до ТОВ «Старокостянтіновцукор» і ПрАТ «Шепетівський цукровий комбінат».

Відзначається, щоб підготувати завод, який працював без зупинок понад 170 років, до ефективної роботи в сучасних реаліях, на підприємстві почалася глибока модернізація виробничих потужностей і ремонт приміщень.

Зокрема, агропромисловий комплекс перейде з двухпродуктової схеми роботи на трьохпродуктову. У A’SPIK Group розраховують, що технологічні вдосконалення поліпшать ефективність перероблювання цукрових буряків і поліпшать якість цукру.

«Робота за новою схемою забезпечить краще вилучення цукру з буряка. Більш того, в перспективі ми зможемо виробляти «солодкий» продукт не тільки третьої категорії, а й першої та другої, щоб задовольнити потреби найвимогливіших споживачів», — розповіла заступник директора Красилівського цукрового заводу Наталія Богуцька.

Для реалізації зазначених планів вже укладені контракти на придбання імпортних вакуум-апаратів першого продукту. Однак через пандемію COVID-19 постачання інноваційного обладнання з Румунії затримується на кілька місяців.

У A’SPIK Group планують, що підготовка заводу з 178-річною історією до ефективної роботи в умовах жорсткої конкуренції триватиме рік. Отже, модернізоване підприємство відновить випуск цукру в виробничому сезоні-2021/22.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *