ДПЗКУ збільшує потужності з виробництва круп

«Державна продовольчо-зернова корпорація України» в лютому 2019 року встановила на філії «Черняховський елеватор» нову лінію, яка буде фасувати продукти харчування під торговою маркою ДПЗКУ. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на УкрАгроКонсалт.

Як говориться в повідомленні корпорації, зокрема, на підприємстві встановили пневмомеханічний фасувальний автомат з ваговим дозатором АФ-50-В, який здатний фасувати щохвилини 30 упаковок круп і цукру в м’які полімерні пакети.

«Завдяки цьому обладнанню ДПЗКУ зможе під власною торговою маркою виробляти гречану крупу, рис і цукор, потім – і манну крупу», – йдеться в повідомленні.

Готові харчові продукти на підприємствах ДПЗКУ проводитися відповідно до системи управління безпекою виробництва харчових продуктів ISO 22000: 2005 НАССР.

Також уточнюється, що завдяки нарощуванню власного виробництва і продажу готових фасованих харчових продуктів, тільки за липень-жовтень 2018 р ДПЗКУ продала на внутрішній ринок 36,3 тис. і муки і висівок, що на 56% більше показників минулого року і на 22% – планових показників.

Для довідки: ДПЗКУ створена урядом України в серпні 2010 р. До її складу входить розгалужена мережа філій – лінійні і портові елеватори, млини, комбікормові і круп’яної заводи. Сумарно 53 підрозділу-філії ДПЗКУ можуть зберігати 3,75 млн т зернових, у тому числі сумарні потужності з перевалки на експорт Одеського та Миколаївського портів складають близько 2,5 млн т зернових вантажів на рік. Корпорація має в своєму складі два власних річкові термінали (Голопристанський та Великолепетиський елеватори) з можливістю перевантаження зерна на водний транспорт.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *