Темпи виробництва цукру на Тернопільщині випереджають минулорічні

Аграрії Тернопільської області зібрали понад 1 мільйон тонн (1,07 млн т) цукрового буряка з врожаю 2023 року.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис на facebook сторінці Тернопільської обласної державної адміністрації.

Від початку збору культури чотири цукрові заводи, що функціонують на території області, переробили майже 1,06 мільйона тисяч тонн солодких коренів.

На сьогодні цукрові заводи перевиконали заплановані показники роботи на 113%:

  • Чортківське виробництво на 108%;
  • Хоростківське виробництво на 125%;
  • Козівське виробництво на 124%;
  • Збаразьке виробництво близько 100%.

Від початку сезону цукроваріння виготовили майже 148 тис. тонн цукру, що на 40 тис. тонн більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *