В Україні готуватимуть спеціалістів харчових технологій, спеціалізованих на органічному виробництві

В Національному університеті харчових технологій в Україні розгортається унікальна освітня програма «Технології органічних харчових продуктів». Програма отримала позитивну оцінку від Національного агентства із забезпечення якості освіти.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис в telegram каналі «Органік Стандарт Спільнота».

Особливість програми полягає в тому, що це єдиний магістерський напрямок в Україні з харчових технологій, спеціалізований на органічному виробництві.

Випускники отримують знання в основних принципах органічного виробництва, менеджменті якості та безпеки харчової продукції, а також знають законодавчу базу органічного виробництва та процеси маркування і сертифікації.

Викладачі запрошують підприємства та організації, пов’язані з органічним виробництвом, до співпраці, проведення лекцій з можливістю показати, як саме виробництво органічних продуктів організовано на практиці. Ініціатори також висловлюють бажання спільно працювати над проєктами та обмінюватися досвідом.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *