В Національному університеті харчових технологій в Україні розгортається унікальна освітня програма «Технології органічних харчових продуктів». Програма отримала позитивну оцінку від Національного агентства із забезпечення якості освіти.
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис в telegram каналі «Органік Стандарт Спільнота».
Особливість програми полягає в тому, що це єдиний магістерський напрямок в Україні з харчових технологій, спеціалізований на органічному виробництві.
Випускники отримують знання в основних принципах органічного виробництва, менеджменті якості та безпеки харчової продукції, а також знають законодавчу базу органічного виробництва та процеси маркування і сертифікації.
Викладачі запрошують підприємства та організації, пов’язані з органічним виробництвом, до співпраці, проведення лекцій з можливістю показати, як саме виробництво органічних продуктів організовано на практиці. Ініціатори також висловлюють бажання спільно працювати над проєктами та обмінюватися досвідом.
Джерело: propozitsiya.com