За 6 днів лідери галузей зберуться на бізнес-форумі «Зерно. Свині. М’ясо – 2023»

До головної події свинарства, м’ясної галузі та зернового бізнесу в Україні залишилося менше 6 днів. Вже 15 вересня розпочне роботу бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2023». Головною метою форуму є запобігання втрат прибутків у рослинництві через блокування експорту зернових та створення доданої вартості понад 200% від реалізації міжгалузевої програми «Нове свинарство 2025». 

«Цим заходом ми об’єднуємо зерновий бізнес, свинарство та м’ясну галузь, з метою надати можливість збуту до 10 млн т зерна, замість 2 млн т зараз заблокованого українського зерна на внутрішній ринок за рахунок розвитку свинарства. Адже збільшення поголів’я свиней до 20 млн голів одночасного утримання, проти 5 млн голів до війни – забезпечить економіку України 6 млрд євро доданої вартості щороку», – відзначили організатори конференції. 

На сьогоднішній день, свою участь підтвердило більше 100 агрокомпаній, більшість з яких сільгоспвиробники, які планують зайнятися свинарством та діючі свинарі, що націлені на масштабування своїх бізнесів, а також виробники та постачальники м’яса і м’ясокомбінати. Зокрема свою участь підтвердили компанія ТзОВ «Євро-Комерс», ТОВ «МК «М’ясний», ТОВ «Ексім Фуд», ТОВ «Техпродсервіс», ТзОВ «Агро-Інвест», ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат», Корпорація «Єврокорм», ТОВ «Чернігівська мʼясна компанія», ПП «Аграрна компанія 2004», ТОВ «Лідер», ТзОВ «АПП Гряда», ТОВ «Прогрес» та багато інших відомих компаній в Україні.

Серед спікерів:

  • Микола Бабенко, директор Асоціації «М’ясної галузі» та Центру підвищення ефективності в тваринництві;
  • Нгуєн Ван Дієп, директор AVAC Vietnam – компанії-розробника першої вакцини проти африканської чуми свиней;
  • Джейсон Олдісс, президент Європейського ветеринарного союзу;
  • Валерій Клочок, керівник Центру громадської аналітики «Вежа», політичний та економічний експерт;
  • Андрій Богданець, народний депутат України;
  • Олександр Скорик, засновник ТОВ «МК Мʼясний»;
  • Ольга Шевченко, т. в. о. Голови Держпродспоживслужби;
  • Ігор Ляховський, засновник ТзОВ «Агро-Інвест», керівник групи з експорту мʼяса Асоціації «Мʼясної галузі»;
  • Микола Федотенко, директор ТОВ «Чернігівська мʼясна компанія»;
  • Тоні Гуджер, керівник маркетингу і комунікації Асоціації незалежних постачальників мʼяса (AIMS), Великобританія;
  • Андрій Бузун, керівник лабораторії ННЦ «ІЕКВМ» НААН України з вивчення хвороб свиней;
  • Владислав Карпенко, керівник напряму з розвитку продуктивності і доступу до ринків Chemonics Україна;
  • Владислав Качмар, директор German Genetic Ukraine;
  • Віктор Андрійченко, голова представництва «Шауер Агротронік ГмбХ»;
  • Кожокар Юлія, операційний директор Корпорації «Єврокорм»;
  • Тарас Миколаєнко, директор Асоціації «Укрбіоетанол»;
  • Сергій Феофілов, генеральний директор УкрАгроКонсалт;
  • Ігор Герасько, керівник відділу продажів Payoneer;
  • Наталія Гаврилко, експертка з грантрайтингу (залучення грантів);
  • Представники галузевих відомств та профільних міністерств та ін. учасники галузі. 

Також в ході конференції пройде виставка «Swine & Meat Industry Expo», де буде представлена продукція м’ясної галузі,  сучасні технології з генетики, обладнання, ветпрепаратів, кормів, тощо.

Не пропустіть 15 вересня 2023 року та візьміть участь у форумі «Зерно. Свині. Мʼясо – 2023». Зареєструватися можна за посиланням.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *