Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gd-rating-system domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/koppst/htdocs/koppst.kr.ua/wp-includes/functions.php on line 6121
Джем з кульбаб, "брусниця з коньяком" та "чорниця з ромом": подружжя українців готує незвичні солодощі | ► КОППСТ

Джем з кульбаб, “брусниця з коньяком” та “чорниця з ромом”: подружжя українців готує незвичні солодощі

Cімейне виробництво “NECTARIS” розширило асортимент своєї солодкої продукції й розпочало готувати незвичні джеми та варення, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “SEEDS”.

Незвичні солодощі готує подружжя Сергій Псарьов та Вікторії Писаної.

Ідея започаткувати власну солодку справу виникла поступово. Родина має власну пасіку і вже довгий час готує крем-мед з ягодами.

Переселенка з Горлівки будує успішний квітковий бізнес у селі (фото)

“Спочатку ягоди з’явилися саме в нашому меді. Оскільки їх багато, є хороший доступ до хороших карпатських ягід, частково ми їх навіть самі збираємо, моя дружина і почала потроху займатися варенням. Поетапно ми прийшли ось до всього цього. Але і цього нам здалося мало. Ми почали робити абсолютно нове для України варення: “брусниця з коньяком”, “чорниця з ромом”, “ожина з віскі”.”

Ще одним незвичним продуктом який готує подружжя є варення та джеми з кульбаб. Квіти для приготування чоловік з дружиною збирають власноруч.

Батьки були в шоці: молода сім’я тримає сучасну молочну ферму на Львівщині (фото)

“Варення з кульбаби в Україні виробляємо не тільки ми, але ніхто крім нас не робить такого акценту і такого асортименту. Кульбаба для нашого варення не просто десь зібрана. Ми збираємо її в Карпатах на висоті 1000 метрів над рівнем моря.”

“Люди казали: нам мало “кульбабових” смаків у цих вареннях, тому ми зробили ще й джем. Тут максимально “кульбабовий” смак – подріблені пелюстки. В такому джемі гіркоти зовсім небагато.”

Майже всю весну подружжя проводить в Карпатах готуючи кульбаби та ягоди для своєї продукції.

Село і секс: фермери виявилися найактивнішими у ліжку (18+)

Джерело: news.agro-center.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *