Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gd-rating-system domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/koppst/htdocs/koppst.kr.ua/wp-includes/functions.php on line 6121
Як перетворити воду, що залишилася після варіння овочів, в поживне добриво | ► КОППСТ

Як перетворити воду, що залишилася після варіння овочів, в поживне добриво

Наваривши овочів для вінегрету, оселедця під шубою або святкового олів’є, не виливайте воду, в якій варилися овочі. 

ЛИШЕ ЦІКАВІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ.

Після того як вона охолоне, вона перетвориться в шикарне добриво, інформує Ukr.Media.

Як відомо, овочі, що варяться у “мундирах”, ніколи не підсолюють, тому відвар нешкідливий. Винятком може бути лише варіння буряка з додаванням оцту чи лимонної кислоти, що роблять для збереження кольору.

При варінні коренеплоди віддають воді частину вітамінів та корисних речовин, які у звичайній ситуації просто спливають у каналізацію. А крім вітамінів та мікроелементів у воді міститься крохмаль, який також необхідний рослинам.

Злийте відвар у банку, дайте охолонути й розбавте теплою водою, що відстоялася, у співвідношенні 1:3. У вас вийде поживна рідина, якою можна поливати квіти та інші кімнатні рослини.

Однак частіше одного разу на місяць таке підживлення використовувати не рекомендується.

Джерело: news.agro-center.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *