Компанія O’BEREG спільно з кафедрою переробки молока СНАУ презентувала продукт, який не має аналогів в Україні. А саме — йогурт з цукатами червоного буряка, пише “Агро-Центр”.
Про новинку, компанія O’BEREG повідомила на своїй сторінці у Facebook.
Компанія Reebok випускатиме “рослинні” кросівки (відео)
Харчові волокна буряка мають гарні сорбційні властивості, вони є пробіотиками — незасвоюваними інгредієнтами продуктів харчування, що селективно стимулюють ріст та активність одного або кількох видів бактерій у товстому кишечнику. Буряковий жмих на 95% складається з харчових волокон.
“Введення бурякових цукатів у склад йогуртів на 42% підвищує в ньому вміст харчових волокон, на 13% – β-каротину, на 11% – калію, на 9% – магнію та вітаміну С, на 8% – заліза, на 4% – кальцію.”
— йдеться у повідомлені.
На Вінниччині працює унікальна крокодиляча ферма
Проте, найголовнішим розробники вважають те, що окрім закваски виробництва Данії, всі складові йогурта українські!
Джерело: news.agro-center.com.ua