Розпочати бізнес під час війни: подружжя переселенців із Маріуполя створює унікальні сублімовані чаї

Власники бренду сублімованих чаїв Mounsea почали своє підприємництво у жовтні 2022 року, на 9-му місяці повномасштабної війни. На жаль, поки що скуштувати продукт можна не на всій території України, але виробники продовжують працювати та впевнені, що скоро настане перемога, і все зміниться.

Подружжя Христини та Петра Жукових, довго думали і шукали, яка сировина підійде для авторських фруктових чаїв, щоб смак був наче зі свіжих, щоб зберегти максимум корисних властивостей, але при цьому не додавати консервантів. При пропрацюванні кави замовили сублімати для експериментів і зрозуміли, що вони ідеально підійдуть для чаю.

Джерело фото: Східний Варіант

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *